Brasserie Ome Jan

Op 6 juni 2016 hebben wij, Jan en Monique Meurs samen met ons team Brasserie Ome Jan in Oisterwijk geopend. Deze nieuwe uitdaging is ons op het lijf geschreven. Wij gaan voor gastvrijheid, kwaliteit en puurheid. Een sfeer- en smaakvolle Brasserie met een eigentijdse, geheel vernieuwde inrichting als een perfecte gastronomische aanvulling in bruisend Oisterwijk.
 
De menukaart bevat gerechten die met eerlijke en gezonde ingrediënten steeds vers worden bereid en met de seizoenen wisselen.

Of het nu gaat om een verwennerij rond koffietijd of een overheerlijke, verantwoorde gezonde maaltijd met meerdere gangen of zakelijke lunch: we hebben het allemaal in huis. Er is keus uit vlees, vis en vegetarisch. Zowel een uitgebreid menu als een snelle hap is mogelijk. En natuurlijk voor de jongsten een keus uit kindermenu’s. En dat alles tegen betaalbare prijzen!
 
Brasserie Ome Jan is idyllisch gelegen in de groene oase van het pittoreske Oisterwijk, een gezellige Brabantse ambiance tegen een prachtig beschut ven met zijn windstille gladde water. Je waant je er even helemaal los van alledaagse beslommeringen om te kunnen genieten van een feestelijk diner met familie, gezellig met vrienden of romantisch tafelen met z’n twee.

Honden zijn welkom op het terras.

Het voelt als thuiskomen! Wij heten u hartelijk welkom!

Jan en Monique Meurs en team.
 
  • Woensdag t/m zondag geopend vanaf 12.00.
Lieve gewaardeerde gast,

Naar aanleiding van de persconferentie op 26 november hebben wij besloten om tijdelijk te sluiten. Het is voor ons niet haalbaar om open te gaan als we maar een derde van onze capaciteiten mogen gebruiken en maar open mogen zijn tot 17 uur. Op 5 januari hopen wij weer open te gaan en u weer te mogen ontvangen.

Bedankt voor het vertrouwen in 2021. Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022.

Liefs, Monique, Jan en Team Ome Jan.
×