Brasserie Ome Jan

Op 6 juni 2016 hebben wij, Jan en Monique Meurs samen met ons team Brasserie Ome Jan in Oisterwijk geopend. Deze nieuwe uitdaging is ons op het lijf geschreven. Wij gaan voor gastvrijheid, kwaliteit en puurheid. Een sfeer- en smaakvolle Brasserie met een eigentijdse, geheel vernieuwde inrichting als een perfecte gastronomische aanvulling in bruisend Oisterwijk.
 
De menukaart bevat gerechten die met eerlijke en gezonde ingrediënten steeds vers worden bereid en met de seizoenen wisselen.

Of het nu gaat om een verwennerij rond koffietijd of een overheerlijke, verantwoorde gezonde maaltijd met meerdere gangen of zakelijke lunch: we hebben het allemaal in huis. Er is keus uit vlees, vis en vegetarisch. Zowel een uitgebreid menu als een snelle hap is mogelijk. En natuurlijk voor de jongsten een keus uit kindermenu’s. En dat alles tegen betaalbare prijzen!
 
Brasserie Ome Jan is idyllisch gelegen in de groene oase van het pittoreske Oisterwijk, een gezellige Brabantse ambiance tegen een prachtig beschut ven met zijn windstille gladde water. Je waant je er even helemaal los van alledaagse beslommeringen om te kunnen genieten van een feestelijk diner met familie, gezellig met vrienden of romantisch tafelen met z’n twee.

Honden zijn welkom op het terras.

Het voelt als thuiskomen! Wij heten u hartelijk welkom!

Jan en Monique Meurs en team.
 
  • ALLE DAGEN GEOPEND VANAF 12.00 UUR.
Lieve gast,

Vanaf 1 juni heten we je weer van harte welkom bij Brasserie Ome Jan. We hebben een goede balans gevonden tussen de richtlijnen van het RIVM en onze gastvriendelijkheid.

Bijna alle reserveringen zijn mogelijk als alle gasten van het gezelschap op hetzelfde woonadres wonen. Bij verschillende woonadressen zit je bij meer dan 2 personen aan een grote tafel met 1,5 meter afstand tegenover elkaar. Vanaf 4 personen zit je aan verschillende tafels met maximaal 4 personen per tafel.

Heb je een plek op het terras gereserveerd en is het slecht weer? Dan kunnen we helaas niet garanderen dat er binnen plaats is in verband met de 1,5 meter regel.

Reserveren is mogelijk via deze website, telefonisch of direct bij binnenkomst.

Bedankt voor je begrip.

Met vriendelijke groeten,
Monique en Jan Meurs
×