Kom jij ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een leuke baan en lijkt het jou leuk om onze gasten blij te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste mensen die ons gezellige team willen versterken!

Wij hebben de volgende vacatures:
- Bediening
- Zelfstandig werkende kok
- Medewerker spoelkeuken

Wat wij bieden:
Wij bieden een dynamische baan op een unieke locatie waar gastvrijheid en kwaliteit voorop staat! En, niet heel onbelangrijk, een goed salaris. Vakantie- en snipperdagen worden direct uitbetaald.

Wat wij vragen:
Jij bent servicegericht, flexibel en hebt een passie voor eten, drinken én gezelligheid!

Heb jij zin om aan de slag te gaan bij één van de leukste horecagelegenheden van Oisterwijk? Solliciteer dan snel!

Mail je motivatie naar vacature@brasserieomejan.nl​ of bel naar 013 522 0800.
  • ALLE DAGEN GEOPEND VANAF 12.00 UUR.
Lieve gast,

Vanaf 1 juni heten we je weer van harte welkom bij Brasserie Ome Jan. We hebben een goede balans gevonden tussen de richtlijnen van het RIVM en onze gastvriendelijkheid.

Bijna alle reserveringen zijn mogelijk als alle gasten van het gezelschap op hetzelfde woonadres wonen. Bij verschillende woonadressen zit je bij meer dan 2 personen aan een grote tafel met 1,5 meter afstand tegenover elkaar. Vanaf 4 personen zit je aan verschillende tafels met maximaal 4 personen per tafel.

Heb je een plek op het terras gereserveerd en is het slecht weer? Dan kunnen we helaas niet garanderen dat er binnen plaats is in verband met de 1,5 meter regel.

Reserveren is mogelijk via deze website, telefonisch of direct bij binnenkomst.

Bedankt voor je begrip.

Met vriendelijke groeten,
Monique en Jan Meurs
×